x 
0

PARTNER LIKAMI

likami partner rechthoek boutique cosmetique

 

Likami is een biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. 'Superfood voor je huid': dat is onze slogan. Het is de kern van ons merk en onze belofte aan u. We willen je huid voeden, zodat u uw huid kan koesteren. De enige manier om dat te doen, is om je lichaam te behandelen met natuurlijke huidverzorgingsproducten. 

ECO-LUXUEUS

Het respecteren van de natuurlijke aard van uw huid, ligt aan de basis van ons assortiment van exclusieve producten. Zacht maar rijkelijk, puur en simpel, ons beproefd assortiment huidverzorgingsproducten maakt van uw dagelijkse beauty routine een all-natural premium ervaring, geschikt voor lichaam en gezicht - zelfs de gevoelige huid, zodat elk lid van uw gezin kan genieten van de voordelen van de Líkami producten! Geen van de Líkami producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma's, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA. Líkami huidverzorgingsproducten geven een ware betekenis aan waar de eenvoud voor staat: pure ingrediënten, duidelijke etiketten en eerlijke recepten gemaakt met veel deskundigheid, zorg en liefde! Líkami = superfood voor uw huid!

 

 

 

UITERST GESCHIKT VOOR GEVOELIGE HUID

Likami wil een ​​uitgebreid gamma bieden aan natuurlijke, biologische, luxueuze, verzorgingsproducten, gemaakt met de beste en meest pure grondstoffen van de natuur. Elk ingrediënt is met de grootst mogelijke zorg en aandacht onderzocht, intens rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze unieke formules harmoniseren, revitaliseren en voeden alle huidtypes en zijn uitermate geschikt voor gevoelige huid.

 

 

 

THE LIKAMI QUADRI GOLD COMPLEX

Het Likami Quadri GOLD botanische complex is een exclusieve mix van 4 natuurlijke bioactieve biologische ingrediënten. Deze formule is gemaakt van 4 herbale actieve bestanddelen: duizendblad, salie, grote klit en Sint-janskruid. Mengen van deze 4 wonderdoeners resulteert in een echt revolutionair huidverzorgingsproduct, het voorziet u aan de maximale effectieve dosis van essentiële vitaminen en mineralen om uw huid te herstellen naar de optimale gezondheid en vitaliteit.