x 
0

PARTNER IMWÉ

imwe

IMWÉ, JE NATUURLIJKE ZORG

Cocktail van plantaardige oliën, Bachbloesems en essentiële oliën
 
Elke Imwé-behandeling is ontworpen om de huid haar evenwicht te helpen herstellen. Ze biedt de huid haar vloeibare textuur en haar heerlijke geur een ervaring van totale volheid aan.

 

mwe 01 boutique cosmetique

 


Behalve de zorg biedt Imwé een paar minuten plezier aan in een druk dagelijks leven. Pas 's morgens je verzorgingsbehandeling toe en voel de stimulerende voordelen van een zacht ontwaken. Neem 's avonds de tijd om te ontspannen en maak van uw nachtritueel een moment dat van u is.

Imwé biedt vier essentiële behandelingen: twee voor het gezicht en twee voor het lichaam. Lichtjes gedoseerd met essentiële oliën, zijn de crèmes perfect aangepast aan de specifieke behoeften van de huid.

"Ik creëerde een assortiment voor vrouwen die dromen van natuurlijke verzorging die, los van de zorg voor de huid, hun dagelijks leven betoveren."

(Candice Barbé, de oprichtster)

 

imwe 03 boutique cosmetique

 


ZO ZACHT VOOR DE PLANEET

Imwé is de overtuiging dat we heerlijke huidverzorging kunnen bieden en mild voor de planeet. De filosofie ervan maakt deel uit van een proces van slimme en lokale consumptie: van ontwerp tot productie door verpakking, alles gebeurt in Europa met groene energie: niets wordt aan het toeval overgelaten!

 

imwe 02 boutique cosmetique